Şehit Birol Öztekin Anaokulu
ADNAN MENDERES MAH. KIRALAN DİNK MEVKİSİ 7. SK. NO 7 ERGANİ / DİYARBAKIR

VİZYON

Alanında fark yaratmış ,sürekli gelişen ,sunduğu eğitim ortamıyla daima model alınan, öğrencilere kazandırdığı nitelikleriyle de tercih edilen lider bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, okul öncesi çocuklarının bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak tüm gelişimsel dönemlerine uygun programı kullanarak, sorun çözebilen, özgüveni yüksek, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, iletişim becerisi gelişmiş, çevreye karşı duyarlı, üretken, araştırmayı ve öğrenmeyi seven mutlu bireyler yetiştirerek, İlköğretime hazırlamak temel varlık sebebimizdir.

Öğretim Şekli :ikili

ikili

08.00-13.00 13.00-18.00

kalorifer